Je hebt de reservering bevestigd aan de klant

upselling

  1. Vast beginnen met een broodje?
  2. Alleen een hoofdgerecht? Wij hebben ook heerlijke voorgerechten!
  3. Huiswijn of 1 van onze speciaalwijnen? Glas of bij meer als 2 personen een fles?
  4. Water op tafel? Plat of bruisend
  5. Bij 2 personen grote fles water?
  6. Gewoon biertje of speciaal biertje? Vaasje, fluitje of 0,5 liter?
  7. Gewone koffie of cappuccino? Likeurtje erbij?

Ooh ja?

  1. Zijn er nog voldoende tafels vrij?
  2. Mijn mise en place is klaar!
  3. Alle tafels zijn gedekt en mijn werkplek is schoon en netjes! Uitstraling is alles!
  4. het terras is netjes en ik heb mij verplaatst in de ogen van de gast.
  5. Alle tafels zijn uitgerust met mastiek en de menukaarten zijn schoon!
  6. Alle glazen zijn gevuld en anders vraag ik om nog een drankje
  7. Al het bestek en de lege glazen zijn na het hoofdgerecht van tafel