Lieve gasten,

Wij willen u ten eerste hartelijk bedanken voor de steun en gezelligheid die wij de laatste paar weken hebben ontvangen van jullie, het doet ons goed om onze vasten gasten maar ook nieuwe gezichten terug te zien! Helaas hebben we niet lang kunnen genieten van de gezelligheid en zijn we alweer genoodzaakt om onze deuren te sluiten door de nieuwe maatregelen. Hoe graag we ook jullie ontvangen voor een hapje en een drankje, staat uw veiligheid én die van ons voorop.

Om toch ervoor te zorgen dat u nog steeds van ons eten kan blijven genieten gaan wij woensdag t/m zondag open voor afhaal. Wij hebben hier weer een aangepaste kaart voor. Wij zijn open voor afhaal van 17:00 t/m 21:00. U kunt vanaf 15:00 uw bestelling plaatsen. Ook zijn wij druk bezig om een bezorgsysteem op te zetten, zo kan iedereen van ons heerlijke eten genieten, óók als u geen zin heeft om van de bank af te komen! Hier komt later meer informatie over.

Wij willen iedereen veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd, en hopen dat we snel weer open kunnen gaan om een beetje sfeer en gezelligheid in deze zware tijd te brengen!

Veel liefs,

Team Praam

Telefoon: 0297 32 20 10

DEMENUKAARTDEPRAAM2