Zoë Chapel
VAN ONZE CHEF
Een van de mooiste dingen van het werken als chef is om je passie te kunnen delen.
Ik kan bijvoorbeeld ontzettend genieten van een mooi gerecht met een glas bijpassende wijn.
Wat is nou mooier dan dit gevoel over te kunnen brengen naar een ander?
Vernieuwende combinaties van ingrediënten dagen mij uit. Op deze manier blijf ik met ambitie nieuwe uiteenlopende gerechten bedenken. Waardoor er een menukaart ontwikkeld wordt waar vrijwel iedereen zich in kan vinden. De menukaart is zo opgebouwd dat gasten kunnen komen voor een simpelere maaltijd of juist voor een uitgebreid diner.
Het keukenteam, bestaande uit mensen die bruisen van ambitie met een vernieuwende kijk, ondersteunen mij bij het samenstellen van de gerechten met dagverse producten. Door onze passie voor de gerechten samen te delen slagen wij erin om dit gevoel over te brengen naar de gasten.
Om onze passie uit te blijven dagen bedenken wij elke week verrassende seizoensgebonden specials en iedere woensdag een lekkere daghap. Op deze manier blijven wij vernieuwend voor onszelf en de gasten.
Een dag zonder passie is een dag niet geleefd!