OVER ONS

MAAKT U KENNIS MET

De Praam is een plek die al jaren bekend is als het danscafé in Aalsmeer. 3 jaar geleden hebben wij het danscafé omgetoverd tot een bar-restaurant waar u voor elke gelegenheid terecht kunt. Wij, 3 ondernemers uit De Ronde Venen, hebben de perfecte combinatie kunnen vinden tussen goed eten en drinken, borrelen en dansen tot in de vroege uurtjes.

LOCATIE

WAAR U ONS KUNT VINDEN

Gelegen in het centrum van Aalsmeer zijn wij dinsdag tot en met zondag geopend vanaf 11:00 voor jong en oud. Ons restaurant bestaat uit verschillende delen die mogelijkheden biedt voor elke gelegenheid; Een gezellige serre, het restaurant gedeelte in het midden en voorin de dansvloer wat ’s avonds betrokken wordt bij het restaurant. Wanneer de zon schijnt hebben wij ook een ruim opgezet terras waar u heerlijk uit de wind kunt genieten van de (eerste) zonnestralen in Nederland.

MENU

WAT WIJ U SERVEREN

Vanaf 11:00 uur kunt u bestellen vanaf onze ruime keuze aan lunchgerechten wat vanaf 17:00 overgaat in de dinerkaart. Daarnaast bieden wij ook een borrelkaart, wijn en-cocktail kaart aan. Staat iets niet op de kaart? Vraag naar de mogelijkheden bij onze enthousiaste collega’s. Wekelijks zorgt onze chef er met zorgvuldigheid voor dat wij ook wisselende specials buiten onze reguliere lunch en-diner kaart om kunnen aanbieden. Ook is er elke woensdag een wisselende daghap voor €10.

Tevens kunt u ook voor een high tea, high wine en een high beer bij ons terecht. Meer informatie hierover? Dit kunt u vragen aan een van onze collega’s.

Onze menukaart

HEEFT U IETS TE VIEREN?

WIJ ZIJN HET FEESTCAFE VAN AALSMEER!

Door onze ruim opgezette zaak kunnen wij u de mogelijkheid bieden tot een besloten lunch, diner en/of feest. Tevens is deze ruimte ook te huren voor vergaderen & inspireren, trainen & presenteren in huiselijke doch zakelijke setting.

Ruime parkeergelegenheid op het Praamplein maakt het voor u gemakkelijk als u met de auto komt.

Voor informatie of vragen kunt u contact opnemen via info@cafedepraam.nl of telefonisch via 0297-322010.